tiistai 27. lokakuuta 2015

HESCHUNGIN SYKSYBOOTSIT


9
1
4 5 2

Heschungin punertavanruskeat jodhpurit ovat varmasti yksi tämän syksyn parhaimmista hankinnoistani. Hyviin laadukkaisiin nahkakenkiin kannattaa satsata, nämäkin ihanuudet tulevat varmasti näkemään monen monta syksyä ja talvea. Halusin nimenomaan jodhpurit, koska minulla on aika kapeat nilkat ja kiristysremmin ansiosta nämä saa niin napakasti nilkan ympärille kun haluaa.

Pohjois-Ranskassa tukikohtaa pitävä Heschung on jo vuodesta 1934 lähtein valmistanut upeita laadukkaita nahkapopoja taidokkaana käsityönä. Heschung tarjoaa myös naisille kattavan valikoiman korkealaatuisesta nahasta valmistettuja kenkiä, jotka ovat viimeistelty mielestäni täydellisesti pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Valikoimasta löytyy paljon upeita, simppeleitä ja ajattomia malleja jokaiseen makuun.

Jos olet kyllästynyt huonoihin kenkiin tai hankkimaan uudet joka syksy ja olet valmis hieman satsaamaan laadukkaisiin kestäviin nahkakenkiin, kannattaa käydä kurkkaamassa paikan nettisivut.

http://www.heschung.com

Heschungia voi myös tilata ainakin Yooxista ja Net a Porterilta.


2 kommenttia :

  1. Aivan ihanat kengät!<3 :o Kunnon kenkiin kannattaa kyllä ehdottomasti satsata, kesät menee nyt vaikka millä kympin litukkailla, mutta syys/talvikenkien pitää olla priimaa!

    VastaaPoista