tiistai 13. lokakuuta 2015

KAARETTOMAT KULMAKARVAT


koreakulmat


Kulmat ovat sellainen asia, joita harvemmin lähdetään trendien mukana muuttamaan. Välillä kulmat ovat ehkä vähän paksummat tai tummemmat, mutta kulmien muoto pysyy kuitenkin samana.

Tämä Etelä-Koreasta lähtöisin oleva kulmakarvavillitys sai minut innostumaan välittömästi. Kaarettomat kulmat tekevät ilmeestä paljon luonnollisemman ja vie samalla vuosia pois kasvoilta ilman kauneusleikkauksia.

Vaikka trendin sanotaan nuorentavan ja vievän huomion pois pikkurypyistä, myös nuoremmat ovat innostuneet tästä villityksestä, kuten Kristen Stewart, Miranda Kerr ja Emma Watson.


kristen stewart
emmawatson

Koska tyylini ja meikkini on muutenkin melko luonnollinen, päätin kokeilla tätä itsekkin. Tavoitteena on siis kulmat jotka ovat paksut ja suorat, ilman kaaria.

Olen nyt siirtynyt kaarettomampaan malliin vähitellen, mutta täysin suoria kulmistani on melkein mahdoton saada, sillä minulla on luonnostaan erittäin voimakas kulma kulmakarvoissani. Täytyy kyllä sanoa että tämä toimii! Pidän kulmistani paljon enemmän näin luonnollisina.

Mitä mieltä olette tästä trendistä? 

Onko joku muukin innostunut kokeilemaan?


kulmat

2 kommenttia :

 1. Mulla on aika suorat kulmakarvat ja voin sanoo, et ottaisin niihin mieluusti jotain kaarta tai kulmaa :D

  http://onrooftop.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mulla just toisinpäin... ihan jäätävä kaari, enkä saa juuri tuosta enään kaarettomammiksi :D

   Poista