tiistai 20. lokakuuta 2015

KAIKKI HIUKSISTANI

hiukset

Minulta kysytään usein hiuksistani, miten niitä hoidan, kuinka monesti pesen ja millä aineilla. Hiukseni ovat kruununi, rakkain asusteeni ja ylpeyden aihe, josta haluan pitää huolta. Voin kertoa teille salaisuuteni: se on "luonnollisuus".

Luonnollinen, helppo, muhkea ja vaivaton kiharapilvi, joka näyttää siltä että olisin saanut sen syntymälahjana, on iso vale. Todellisuudessa käytän ihan hirveästi aikaa ja vaivaa hiuksieni laittamiseen!

Minulla on aika pitkät ja normaalin paksuiset hiukset, jotka ovat luonnolliselta väriltään tummanruskeat. Värjään hiukseni noin kerran puolessa vuodessa. Yleensä värjäytän tyven hieman vaaleammanruskeaksi ja lisään vaaleita raitoja. Yritän pitää hiusteni värin mahdollisimman luonnollisena, joten pitkälle kasvanut tyvikasvukaan ei haittaa. Latvat leikkaan 3-6 kuukauden välein.

PESU

1 27

Olen yrittänyt vähentää pesukertoja, mutta koska hiukseni rasvoittuvat niin nopeasti, yleensä pesen ne joka toinen päivä. Tällä hetkellä kylpyhuoneesta löytyy Balmainin tuuheuttava shampoo ja hoitoaine, joista olen pitänyt kovasti. Nämä tuoksuvat tosi hyvältä ja tekevät hiuksista ihanan pehmeän tuntuiset. Lisäksi teen kerran viikossa hiuksilleni naamion Balmainin korjaavalla Repair Mask -tehohoitoaineella.


2

Hiukset eivät tykkää jos niitä pesee koko ajan samoilla aineilla, joten vaihtelen aina välillä merkkiä. Tällä hetkellä Balmainin lisäksi mulla on käytössä Cutrinin syväpuhdistava Pureism-shampoo sekä korjaava repairism-hoitoaine. Olen huomannut tuota syväpuhdistavaa shampoota käytettyäni, etteivät hiukseni rasvoitu enään niin nopeasti. Tosi hyviä tuotteita molemmat.


HOITO

3

Pesun jälkeen painelen hiuksia kevyesti pyyhkeellä kuivemmiksi. Ensimmäiseksi suihkutan hiuksiini tämän hetken suosikki tuotettani, Richin Pure Luxury De-Frizz & Shine Mist öljysuihketta. Tämä tekee hiuksista niin ihanan sileät ja pehmeät, sekä tasoittaa pörröisyyttä. Suihke sisältää manteli-, pellava- ja oliiviöjlyä, jotka ravitsevat ja vahvistavat hiuksia. Ihan suosikki tuote!

Latvoihin käytän Balmainin luonnon arganöljy-seerumia, joka tuo hiuksiin kiiltoa ja samalla silottaa sekä eheyttää vaurioituneita latvoja.


KUIVAUS & MUOTOILU

5

Kun hiukseni ovat pyyhekuivat, lisään niihin lämpösuojasuihketta, joka minulla on ollut jo pitkään sama Cutrin Choox Heat Protection Spray 200°C -suihke, jonka jälkeen kuivaan hiukset miedolla lämmöllä hiustenkuivaajalla. Kun hiukset ovat kuivat en enään erikseen käytä muita muotoilutuotteita. Kihartaessa hiuksiani käytän hiustensuoristajaa ja yleensä lisään vielä toisen kerroksen lämpösuojaa.

Valmiisin kiharoihin suihkutan hieman lakkaa ja annan kiharoiden jäähtyä. Lopuksi vielä harjaan kiharoita vähän auki ja viimeistelen hiukset lakalla. Hiuslakkoja vaihtelen usein ja viimeisimpänä käytössä on ollut DS:n Mega Finish Hairspray. Lopputuloksen tulisi näyttää vaivattomalle, ei koskaan liian laitetulle.

Kuten ihoon ja kynsiin, elämäntavat vaikuttavat myös hiuksiin. Siksi juon paljon vettä ja pidän huolen että ruokavaliossani on tarpeeksi hyviä öljyjä. Ulos tai treffeille lähtiessä pieni suihkaus lempihajuvettä hiuksiin ei voi huono idea!


Ovatko nämä tuotteet teille tuttuja tai kenties jonkun muunkin suosikkituotteita?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti