torstai 22. lokakuuta 2015

MARSSI - LAATUKENKIÄ JA SUUTARIPALVELUJA OULUSTA

6

Aikaisemmin Wervinginkujalla sijainnut kenkäliike Marssi on nyt muuttanut Oulun Aittatorille ja kävin Nikon kanssa paikkaan tutustumassa. Niko oli jo edellisellä viikolla käynyt Marssissa vierailemassa ja samalla vienyt muutaman parin kenkiä kärkiraudoitettavaksi.

Olen jo pitkään harmitellut sitä ettei Oulusta löydä laadukkaita naisten nahkakenkiä mistään, joten ihan mahtavaa että Marssin valikoimasta löytyy upeita popoja myös mimmeille. Valikoimasta löytyy useita hyviä merkkejä, kuten Grenson, Sanders, Red Wing Shoes, sekä monia muita ja lisää uutuksia oli tulossa marraskuun puolella. 

2 4
Miesten kenkiä löytyy vähän kattavampi valikoima.

5 13
Naisten valikoima oli todella kiva, mutta vielä hieman suppea ja odotankin jo marraskuussa saapuvia ihanuuksia.

1
Rakastuin noihin Grensonin loafereihin! Oikean puolimmaisista vaaleista loafereista tuli suosikkini, mutta myös nuo ruskeat brogue-kuvioidut ovat kyllä tosi siistit!

7
8

Kengistä on hyvä pitää huolta ja parasta jälkeä saa kun jättää sen ammatilaisen hoidettavaksi. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa ihanan lämminhenkinen liike, varsinkin jos olet etsinyt vähän laadukkaampia kenkiä. Suosittelen paikkaa erittäin lämpimästi.

Pssst! Jos stressaat jo valmiiksi mitä hankkia joululahjaksi poikaystävällesi, mikä voisi olla sen parempi idea kuin laadukkaat kengät! Päätoimisesti Marssi keskittyy kenkiin ja suutaripalveluihin, mutta myös laadukkaat vyöt kuuluvat Marssin valikoimaan ja halutessasi voit tilata juuri sellaisen vyön kuin itse haluat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti