keskiviikko 11. marraskuuta 2015

PIKKUJOULUASUJA


1

Meillä on tänään Oululaisten bloggaajien kesken pikkujoulut.  Olen katsellut kuvia aikaisemmista pikkujouluasuistani ja huomasin etten ole koskaan pukenut perinteistä pikkumustaa pikkujouluihin, joten päätin että nyt on sen aika. Kuvassa pieni kurkistus tulevaan asuuni, mutta koko asun näette sitten myöhemmin...

Viime vuonna pukeuduin paljettiseen vihreään pikkumekkoon jossa oli avoin selkä, sekä hillittyyn meikkiin. Toista korvaani koristi kultainen rustoon asti yltävä korvakoru.


9mm collage 3 30,kkk

Vuonna 2013 en halunnut pukea mekkoa, joten musta jumpsuit-haalari pelasti tilanteen. Olin tuolloin myös hieman tummempi ja asusteet olivat aika näyttävät.

collage 12a

Tänään puen taas jotain vähän erilaisempaa, mutta hillitympää. En malta odottaa iltaa! Tästä illasta tulee varmasti superkiva, sillä niin moni huippu tyyppi on tulossa paikalle!

Onko teillä vielä ollut pikkujouluja? Entä joko olette löytäneet sen täydellisen pikkujoulumekon?
8 kommenttia :

 1. Ootpa erilaisen näköinen 2013-kuvissa! Ja hei toivottavasti oli kiva loppuilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, oon tossa ainakin 8 kiloa kevyempi ja tummat hiukset tekee niin paljon :D Loppuilta meni tosi kivasti, siivoiltiin vielä siinä ja lähdettiin Eveliinan kanssa käymään vielä parilla. Musta ilta meni paremmin ku hyvin! Toivottavasti sullakin oli huippu ilta, vaikka et voinut oikein herkkuja syödä :D

   Poista
 2. Tosi nätti oli asusi tänä vuonna kokonaisuudessaan :) Ihanat nuo korvakorut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo korvikset on kyllä nätit ja kiva asu oli sinullakin! :)

   Poista
 3. Vautsi oot näyttänyt edellisenä vuosina upealta, mutta kyllä eilenkin olit oikein kauniina. Ja se sun asu oli hillitty mutta ihana. :) Ihanat juhlat järjestitte, jäi niistä hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Halusinkin jotain ihan erilaista kuin viime vuonna. Itsekkin olit tosi upena! Oli ihan superi ilta! :)

   Poista