keskiviikko 16. joulukuuta 2015

KESTOLAKKAUS

8

Kävin viime perjantaina Piian käsittelyssä PR Nailsilla ja otin ensimmäistä kertaa kestolakkauksen kynsiini. Kestolakkaus antaa kynsille erinomaisen suojan, joka kestää viikosta kolmeen viikkoon. Kestolakkaus estää myös kynsiä lohkeilemasta. Ero normaaliin lakkaukseen on että kestolakkaus kovetetaan UV -uunissa, samoin kuten rakennekynnetkin.

Ensimmäisenä kynnet puhdistettiin ja hiottiin. Tämän jälkeen kynnet pohjustettiin Artisticin pohjalakalla. Piialla oli kaksi uunia,  joka oli todella hyvä idea! Kun toinen käsi oli kuivumassa, pystyi toista taas jatkamaan. Onneksi kynteni olivat pysyneet pitkinä ja terveinä, joten lakkauksesta sai todella kauniin näköisen.


5
1.5

Värivaihtoehtoja on lukuisia ja kynsiin voi ottaa myös halutessaan koristelun. Koska tyylini on muutenkin aika simppeli, en viitsinyt kovin näyttäviä kuvionteja ottaa. Halusin silti jotain vähän erikoisempaa kuin yksivärisen lakan. Yleensä kynteni ovat joko mustat, nudet tai punaiset, joten päätin kokeilla mattamustaa lakkausta kultaisilla ykstyiskohdilla. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen!

Kaikki kynsissäni käytetyt lakat ovat Artistic Nail Desingin tuotteita, joille Piian yritys toimii myös tukkumyyjänä Pohjois-Suomen ammattilaisille.


6
3

Suosittelen lämpimästi kestolakkausta kaikille vähänkään laiskemmille kynsien laittajille. Kuinka ihanaa onkaan kun omat kynnet pysyvät hyvänä kolmekin viikkoa! Jos haluat lisää tietoa PR Nailsin palveluista ja yhteystiedoista, paina TÄSTÄ.


Kiitos PR Nails ja Piia ihanista kynsistä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti