keskiviikko 9. joulukuuta 2015

VIINIBAARI VOXIN SYNTYMÄPÄIVÄT

1
3
86
7

Makuja ja elämyksiä Viinibaari Voxissa jo viisi vuotta

Saimme Nikon kanssa kutsut viime perjantaina järjestettyihin Viinibaari Voxin 5-vuotissyntymäpäiville. Voxista on näiden viiden vuoden aikana tullut oma suosikkipaikkani Oulussa, joten oli tosi mukava päästä juhlimaan paikan synttäreitä.

Viiden vuoden aikana paikasta on kertynyt monenlaisia muistoja. Voxissa on istuttu juhlimassa isolla ja vähän pienemmälläkin porukalla monenlasia eri tapahtumia. Toisinaan on istuttu iltaa parhaan ystävän tai ystävien kanssa - joskus on itketty, jaettu huolet ja murheet ja joskus taas on naurettu vedet silmissä, kerrottu hauskimmat tarinat ja hulluimmat salaisuudet - tietysti hyvän viinin kanssa.


10 111217
19

Kun kaverit jotka asuvat kauempana tulevat Ouluun ja haluavat käydä jossakin, aina ensimmäisenä on suunnattu Voxiin. Toisaalta aina ystäviäkään ei ole tarvinnut olla mukana, sillä Voxissa olen viihtynyt yksinkin, vain päiväkirja ja viinilasi seuranani.

Voxissa on myös pussailtu, tultu jatkamaan ensimmäisiä treffejä ja rakastuttu. Silloin tilattiin ihan vain teetä ja saimmepa vielä täyteläisen tapaslautasenkin, vaikka ruoat oli jo keretty nostaa pois. Muutaman kuukauden kuluttua aloimme seurustella ja silloin tilattiin samppanjaa.

Illan ohjelmassa oli niin ruokaa kuin juomaakin, sekä syntymäpäivien kunniaksi järjestetty arvonta. Palkintona oli kolme lahjakorttia, joilla voittajat pääsevät herkuttelemaan Voxin huippusamppanjalla.


26
20 21
2422
32 37 39

Näiden viiden vuoden aikana Voxista on tullut kuin toinen koti, olohuone jonne on aina mukava mennä istumaan. Oli sitten pukeutunut parhaimpiinsa tai vaikka vain farkkuihin ja neuleeseen.

Hyvää syntymäpäivää Viinibaari Vox ja kiitos parhaista juhlista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti