sunnuntai 24. tammikuuta 2016

MOROCCAN TAN - SUIHKURUSKETUS

34

Rusketus, varsinkin suihkurusketus on ikäänkuin jonkinlainen tabu. Olemme päivettyneitä ympäri vuoden ja mitään ei olla tehty? Varmasti todella moni turvautuu talvella purkki- tai suihkurusketukseen, siitä ei vain puhuta.

Monille suihkurusketus on jo varmasti ihan tuttua ja arkipäivää, mutta minulla oli hirveät ennakkoluulot kyseistä rusketusmenetelmää kohtaan. Jo sana suihkurusketus toi ensimmäisenä mieleeni oranssit kehonrakentajat ja mielikuvan siitä, kuinka joutuu pitkän aikaa seisomaan alastomana ja hengittelemään tuotteesta lähteviä pahanhajuisia aineita. Lopputulos yllätti minut täysin ja ennakkoluuloni suihkurusketuksesta osottautuivat täysin naurettaviksi.

PR Nailsia Oulussa pyöritävä supermimmi Piia kysyi haluaisinko suihkurusketusta kokeilla. Ihoni on muutenkin vuoden ympäri hieman päivettynyt, sillä käytän päivettäviä kosteusvoiteta, joten miksi ei!


MITEN?

Prosessi alkaa siitä että iho kuoritaan 24 tuntia ja tarvittavat ihokarvat poistetaan 48 tuntia ennen toimenpidettä. Rusketukseen mentäessä kannattaa pukea löysät ja tummat vaatteet, jotta väri ei tahraa niitä. Saavuin paikalle ja Piia ohjasi minut kopille missä sain riisua vaatteet. Jotkut ujostelevat toimenpidettä ja saattavat miettiä mitähän tuo ajattelee minun selluliittipakaroista tai vatsamakkaroista, mutta todellisuudessa työntekijät ovat ammattilasia ja miettivät ainostaan sitä että saavat värin levitettyä ihollesi mahdollisimman tasaisesti. Rusketuksen voi ottaa myös bikineissä, mutta minä päätin olla rohkeasti Eevan nahkapuvussa, sillä en halunnut ihooni rajoja.

Rusketus tehtiin Moroccan Tan - tuotteilla, joita on saatavana useita eri sävyjä, jotta jokaiselle löytyy varmasti oikean värinen bruna. Piia alkoi suihkuttelemaan tuotetta, käännähtelin muutaman kerran ja valmis! Aikaa meni varmaan 5 minuuttia. Luulin että toimenpide kestäisi paljon kauemmin, mutta se olikin ohi todella nopeasti. Kuivattelin rusketusta noin 10 minuuttia ja sain pukea vaatteet ja se oli siinä. Kipittelin heti peilin luo ja väri oli todella ruskea. Todellinen lopputulos näkyy vasta ensimmäisen suihkun jälkeen, jonka voi ottaa aikaisintaan 4 tuntia toimenpiteen jälkeen.

LOPPUTULOS

Rusketukseni tehtiin keskimmäisellä sävyllä (muistaakseni sävy nro 12?), joten vielä vaaleampia ja tummepia vaihtoehtoja halutessa löytyy. Koska ihoni on vähän vaaleampi talvella, olin tähän kyseiseen sävyyn erittäin tyytyväinen. Iho ei ole yhtään oranssi, mitä pelkäsin. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja tykkään tästä sävystä ihan mahdottomasti!


23

Mistään purkista en ole koskaan näin kauniin väristä päivetystä saanut. Viimeksi ihoni on näyttänyt näin kauniin ruskealta kun asuin Espanjassa. Tiedän että monet päivetystä kaipaavat käyvät talvisin solariumissa ja talvilomilla ulkomailla auringossa maataan useita tunteja. Onhan sekin on vaihtoehto, mutta ei kovin terveellinen sellainen.

Auringossa ja solariumissa makaaminen vanhentaa ihoa ja lisää ihosyövänriskiä. Harmittaa koska en tätä teininä ymmärtänyt ja kasvojeni ihosta huomaa että aurinkoa on tullut otettua. Siksi suihkurusketus on erittäin hyvä vaihtoehto, jos haluaa ihon olevan päivettynyt myös talvella. Suihkurusketus on hyvä vaihtoehto myös kesällä, jääpähän enemmän aikaa kaikeen muuhun, kun ei kuluta hellepäiviä vain auringossa makaamiseen.

Moroccan Tan - suihkurusketusken hinta PR Nailsilla on 29€ ja tähän on myös mahdollista hankkia 4 kerran sarjakortti, jonka hintaa on 106 euroa. PR Nails järjestää myös Moroccan Tan - suihkurusketus koulutuksia ja toimii tuotteiden tukkuna. Tuotteita saa myös kotihoitotuotteina. Lisää tietoa ja PR Nailsin yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ. Moroccon Tanin Facebook sivuille TÄSTÄ.


Onko joku teistä kokeillut Moroccan Tan - suihkurusketusta? 

Mitä mieltä olette lopputuloksesta ja millaisia kokemuksia teillä on?
4 kommenttia :

 1. Ihanan sävyinen rusketus kyllä!! :) Ite oon käytellyt kesäaikaan Vita Liberatan vaahtoitsareita ja niilläkin saa tosi kivan, ei-oranssin rusketuksen. Houkuttaisi itsekin kokeilla joskus suihkurusketusta! :)

  - Pauliina / http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut että nuo Vita Libertan tuotteet ovat hyviä, mutta en ole koskaan itse kokeillut.

   Suosittelen kyllä kokeilemaan! Lopputulos oli kyllä jotain ihan muuta kuin olin osannut odottaa, tuli ihan törkeen kiva bruna ;)

   Poista
 2. Kiitos tästä vinkistä, olenkin miettinyt saako tätä palvelua Oulusta ja millä hinnalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monessa paikassa suihkurusketus näyttää olevan 35-40 euroa, joten PR Nailsilla hintakin kyllä kohdallaan. Plussana tosi kiva palvelu! Sama fiilis kuin menisi kaverilla käymään :D

   Poista