perjantai 12. helmikuuta 2016

KAUNIIMPI HYMY KOTIKONSTEIN

6

Minulta kysytään usein käynkö valkaisemassa hampaitani. Ei, en ole koskaan käynyt hampaita valkaisemassa, sen sijaan olen käyttänyt hampaita valkaisevia kotihoitotuotteita. Olen testannut lukuisia valkaisevia hammastahnoja, mutta totuus on että markettien perushammastahnat antavat vain valkaisevan efektin, eivätkä oikeasti valkaise hampaita. Nyt olen löytänyt uudet ehdottomat suosikkituotteeni hampaiden valkaisemiseen kotona ja haluan lämpimästi suositella näitä teillekin.


2

Olen nyt reilu kaksi viikkoa käyttänyt näitä Yotuelin hammastahnoja aamuin ja illoin. Pakkausselosteen mukaan hampaat suositellaan pesemään kolme kertaa päivässä kolmen minuutin ajan parhaan tuloksen saamiseksi, mutta ihan normaalilla (kaksi kertaa päivässä) hampaiden harjauksella tulokset ovat olleet huikeat. Jo ensimmäisellä harjauksella hampaani vaalenivat pari astetta välittömästi. Voitte varmaan kuvitella, mitä reilu kahden viikon tuotteiden käyttö on tehnyt hampailleni.

Tuotteet saatu kokeiluun blogin kautta.


8 3

Minulla on ollut nyt testissa kaksi erilaista hammastahnaa, joista "All in one" -tahna on näistä tehokkain. Tämä hammastahna on poistanut kahvista ja viinistä aiheutuneet tummentumat kokonaan ja voin sanoa, että hampaani ovat valkoisemmat kuin koskaan aikaisemmin. Pienempi piparmintun makuinen hammastahna on vähän miedompi näistä kahdesta, mutta paremman makuinen.

Hammastahnojen lisäksi mukana tuli valkaiseva ja kiillettä vahvistava geelikynä. Olen levittänyt geeliä hampaisiini aina nukkumaan mennessä hampaiden pesun jälkeen, mutta pakkauksen mukaan tuotetta voi käyttää niin usein kun haluaa.


4

Näistä tuli ehdottomasti pysyviä juttuja kauneudenhoitotuoteisiini. Jos tavoittelet valkoisempaa hymyä ja olet valmis panostamaan hieman markettimerkkejä enemmän hampaidenhoitoosi, suosittelen kyseisiä tuotteita kokeilemaan.

Tässä linkki ja lisää tietoa hampaiden valkaisuun kotikonstein. Ero tavallisiin hammastahnoihin on todellakin huima.

4 kommenttia :

 1. Heippa,
  saako näitä ostettua mistä ja ovatko minkä hintaisia ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin apteekista löytyy ja tahnojen hinta on siinä 10-25e välissä :)

   Poista
 2. Oi kuulostaa kivalta! Oon itsekkin yrittänyt metsästää toimivia valkaisutuotteita kun ihan valkaisuun ei ole varaa, siksipä muakin ehdottomasti kiinnostaa mistä näitä saa ja mihin hintaan! :)

  http://katja-positivevibes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin apteekeista löytyy ja hintataso on siis siinä 10-25e :)

   Poista