perjantai 26. helmikuuta 2016

KORUJA, KULMAKARVOJA JA KUPLIVAA

17
12

Kävimme tiistaina siskoni Annan kanssa katsomassa kevään uutuudet ja trendit koru- ja asusterintamalla Kauppurin Glitterissä järjestetyssä VIP shoppailuillassa, sekä samalla vaihtamassa kuulumiset tuttujen kasvojen kanssa. Ilta oli järjestetty yhtestyössä Make Up Storen ja Punnitse ja Säästän kanssa, joten illan ohjelmassa oli myös meikkaus- ja stailausvinkkejä. Kaikki halukkaat saivat käydä meikkauksessa, jossa pääosassa oli kulmien muotoilu.


13 19

Sarianna ilmoittautui vaapaehtoiseksi kulmastailaukseen. Sai taas huomata kuinka paljon oikeanlaiset tuotteet vaikuttavat lopputulokseen. Itselläni on ollut jo usean vuoden käytössä tuo Make Up Storen kulmaväripaletti sekä viistopäinen kulmasivellinen.


26 3039
35

En itse löytänyt oikein mitään, sillä ajattelutapani muodista ja trendeistä ovat viime vuosien aikana muuttuneet aika paljon. En osta enään mitään, mitä en koe oikeasti tarvitsevani. Silti, jos satun löytämään jotain jolla oikeasti on käyttöä, voin ostaa vähän halvemmankin korun tai vaatteen, kunhan tiedän ettei tuotteesta tule kertakäyttöinen. Eniten minua ja Eveliinaa kiinnosti asustepuoli ja Eveliina löysikin aika näpsäkät aurinkolasit.


36 37
32
3818

Ilta oli oikein mukava. Lopuksi saimme mukaan uutuksia sisältävän goodie bagin, jonka sisällön näette alta. Hiusharjat pääsivät heti käyttöön. Tuo oikean puolimmainen on enemmän takkujen selvittelyharja, joten harjailin sillä ensin läpi hiukseni, jonka jälkeen tein lopun harjailun tuolla vasemman puoleisella.

Luulin aluksi että tuo Moon Shadow -luomiväri olisi jonkin sortin korostusväri ja käytin sitä ensin korostusvärin tapaan, johon tuote näytti sopivan myös yllättävän hyvin. Väri on todella pigmenttinen, mikä on hyvä asia, sillä monesti vaaleat sävyt luomiväreissä eivät ole kovin runsaspigmenttisiä.

50

Vaikka ilta oli suunnattu bloggaajille, myös teille lukijoille on luvassa jotain kivaa. Kaikki saavat -40 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista koodilla BLOGIVIP Oulun Glitter Kauppurista, niin kauan kunnes myymälä siirtyy Kauppakeskus Valkeaan.

Ihanaa viikonloppua!


3 kommenttia :

 1. Itsekin olen ollut Glitterin VIP-tilaisuudessa sekä erikseen ihan MUSin tilaisuudessa ja tykkäsin. Näyttää niin ihanalta että tekisipä mieli käydä kesän kynnyksellä uudessa Glitterin tilaisuudessa, koska kesäuutuudet ♥

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaapa hirmu hauskalta illalta! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi, näyttääpä kivalta tilaisuudelta! Ja sä olet ihan hirmu kaunis :-)

  http://o-something.blogspot.fi

  VastaaPoista